Najava kuglačkog vikenda 10.-11.11.2012.g.

Objavljano 08/11/12 03:20PM od kgrcevic | 1118

Naše predstavnike za vikend očekuju vrlo neizvjesni dvoboji i velika borba za bodove.

Zanatlija igra iz kola u kolo sve bolje i ide u goste Medvešćaku 1958 koji igra dosta promjenljivo u zadnje vrijeme. To je šansa zelenima koji ako odigraju kao u zadnjim utakmicama, mogu očekivati borbu za bod(ove).

Drugoligašice Obrtnika NG gostuju kod druge ekipe Podravke gdje uz jako dobru formu pokazanu u prošlim kolima, sve osim pobjede bi bilo iznenađenje.
Kuglačice Obrtnika SB dobro su odigrale u posljednjoj utakmici u gostima. Sad im na Vijuš dolazi Koprivnica protiv koje moraju odigrati puno bolje nego u prošlim domaćim utakmicama kako bi mogle nešto očekivati u ovom ogledu.

ImageTrećeligaša Lokomotivu očekuje dvoboj sa Orahovicom na Hž-u. Nakon što su doživjeli poraz u prošlom kolu u Požegi, opreza ne nedostaje kod Lokosa. Od njih se očekuje ponavljanje dobre igre iz domaćih susreta te uz pobjedu još veće primicanje vrhu tablice.

Slavonac putuje na teško gostovanje kod Šećerane Viro. Nakon izgubljenih bodova kod kuće, tražit će bodove vani. Slavonac bolje igra vani nego doma, stoga bi se mogli nadati dobrim vijestima iz Virovitice.

Obrtnik NG na svojoj kuglani dočekuje Croatiu koja je prošlo kolo ostvarila prvu prvenstvenu pobjedu. Obrtnik NG dobro igra kod kuće i očekujemo pravu kuglački okršaj za bodove.

Liga mladih se nastavlja drugim kolom na HŽ-u ovu nedjelju od 10 h gdje je Škola kuglanja Kolonija - Ivo Klarić domaćin. Uz njih nastupaju Konikom Osijek, Kandit premijer, Zanatlija, Požega i Devetka.

U Županijskoj ligi jučer su odigrana dva susreta. U zaostaloj utakmici 5.kola Regoč je u gostima bio bolji od Obrtnik NG-a sa 5:3, dok je u unaprijed odigranoj utakmici 6. kola Mladost Sibinj na Vijušu pobijedila Školu kuglanja K-IK sa 7:1. U 6. kolu ŽKL-a igraju se dva vrlo zanimljiva dvoboja: u subotu igraju Regoč-Brod na Hž-u, u nedjelju Zanatlija II - Terminal na Vijušu. Buxa igra u nedjelju sa ŠUG NG-om na Vijušu, a VUSB sa Obrtnik NG-om na Hž-u. Utakmica između Rešetara i Lokomotive je odgođena za petak 16.11. u 17 sati. Kolonija je slobodna ovo kolo.

 

Krešimir Grčević


4 Komentara  

DokumentVeličinaDatum#SkidanjaAutor
kugla_vikend_10.11.pdf 268.6 KB 28-11-12 192 kgrcevic

10/11/12 12:16AM by Amar   
Evo pred neki dan ...

09/11/12 06:15PM by Name :-D   
Pa kad je pocela sezona grijanja... :-D

09/11/12 03:44PM by kreso   
Bome ho?e !

09/11/12 01:42PM by gigi   
bi?e vru?e na H?-u

Molimo prijavite se prije komentiranja
Nemate profil? Registrirajte se ovdje

Korisnik:

Lozinka:

Zapamti me:Powered by N-13 News