Obavijest za klubove

Objavljano 08/07/24 08:10PM od bkrajacic | 301

   Objavljeni su raspored, propozicije i sva dokumentacija vezana za ligu, za slijedeću sezonu.

   Nakon proteka roka za primjedbe na raspored utakmica, na stranici HKS-a objavljen je konačni raspored Ekipnog prvenstva RH za sezonu 2024./2025., sve daljnje promjene termina utakmica moraju biti u skladu s Propozicijama. Sva dokumentacija vezana za ligu (propozicije, sudački naputak, obrasci, raspored, popisi igrača...) objavljeni su na stranici ekipnog prvenstva RH za sezonu 2024./2025. (Natjecanja -> Ekipno prvenstvo RH).
   Odgovorne osobe klubova bi trebali detaljno pogledati rasporede utakmica svog kluba jer je raspored usklađen s prvenstvima RH. U slučaju preklapanja utakmica ili preklapanja s prvenstvima RH napravljen je pomak termina utakmica u odnosu na prijavljene termine. 
   Utakmice koje su se morale igrati po kalendaru 01. i 18. studenog, igraju se u tjednu od 14. do 20. listopada.
   Odgovorne osobe klubova bi trebali provjeriti popise igrača za ligu i da li su svi igrači na popisu (popis igrača za ligu nalazi se na stranici ekipe, uđete u ligu, te kliknete na vašu ekipu), u slučaju da ste zaboravili staviti nekog igrača na popis uvijek možete napraviti dopunu popisa koja je važeća nakon 5 dana. Također bitno je da razlikujete popise svih igrača kluba i popise igrača za ligu, kako ne bi bilo nedoumica u toku sezone - ovaj dio je posebno bitan za ekipe koje su kod prijave lige u polju "Svi registrirani igrači kluba imaju prvo nastupa za ekipu:" stavile NE. Ujedno provjerite da li su novoregistrirani igrači, kao i oni koji su u prijelaznom roku prešli u vaš klub, na popisu igrača.
   Otvorene su prijave za seminare za suce i predstavnike klubova. Svaki klub je obavezan imati predstavnika na seminaru (Registar -> Prijave na seminar). Sukladno točci 10.2 Propozicija predstavnik kluba na seminaru može biti bilo koja osoba koja je prijavljena u prijavi za ligu kao odgovorna osoba ekipe, te ista mora biti na popisu odgovornih osoba ekipe najmanje 48 sati prije seminara.


0 Komentara  


Molimo prijavite se prije komentiranja
Nemate profil? Registrirajte se ovdje

Korisnik:

Lozinka:

Zapamti me:Powered by N-13 News