počinje nova kuglačka sezona

Objavljano 09/09/22 09:40AM od bkrajacic | 99

   U subotu 10. rujna kreće nova sezona.

   Utakmicama KK Slavonca iz Bukovlja u 1. B HKL sjever, KK Obrtnik iz Nove Gradiške i ŽKK Obrtnik iz Slavonskog Broda u 2. HKL sjever - žene, kao i KK Nova Gradiška iz Nove Gradiške, te KK Zanatlija iz Slavonskog Broda u 2. HKL istok, kreće nova kuglačka sezona u Brodsko-posavskoj županiji. 

   Promjenom sustava natjecanja kod žena, 2. lige su spojene, pa su tako sada 2. liga centar i 2. liga zapad spojene u jednistvenu 2. ligu jug. Na sjeveru je 2. liga istok, u kojoj su se natjecala naša dva kluba, pripojena 2. ligi sjever. Prvaci navedenih liga ostvaruju direktan plasman u 1. HKL za žene.

   U prvom kolu 1. B HKL sjever, Slavonac putuje u Zabok istoimenom domaćinu. Do sada još nisu izgubili u Zaboku, nadamo se nastavku tradicije.

   U prvom kolu 2. HKL sjever - žene, odmah se odigrava županijski derbi, ŽKK Obrtnik SB dočekuje istoimene gošće iz Nove Gradiške.

   U prvom kolu 2. HKL istok, kuglači Nove Gradiške gostuju kod prošlosezonskog osvajača drugog mjesta, Željezničara iz Belišća, kojeg su u prošloj sezoni i pobjedili u gostima. Kuglači brodskog Zanatlije gostuju kod Obrtnika iz Požege.

   Za novu sezonu su najavljene nova kamera za video prijenos iz Požege, te je promjenjena web adresa kamera sa Vijuša.

VIKEND

APLIKACIJA: Zabok-Slavonac   Obrtnik SB-Obrtnik NG   Željo B-N. Gradiška   Obrtnik PŽ-Zanatlija

VIDEO: Zabok-Slavonac   Obrtnik SB-Obrtnik NG


0 Komentara  


Molimo prijavite se prije komentiranja
Nemate profil? Registrirajte se ovdje

Korisnik:

Lozinka:

Zapamti me:Powered by N-13 News