kuglački vikend

Objavljano 14/03/23 10:49AM od bkrajacic | 116

   Kuglački vikend 16. - 19. ožujak 2023.

   U nedjelju 12.03.2023., na kuglani Vijuš, održano je parovno prvenstvo RH za muškarce. Nastupilo je ukupno 20 parova, a najbolji su bili par KK Zaprešić, Luka Bolanča i Branko Manev, drugoplasirani par je također iz KK Zaprešić, Alen Kujundžić i Matija Mance, dok je trećeplasirani par KK Poštar iz Splita, Ante Burnać i Ante Ratković. Svojim nastupom Alen Kujundžić je skinuo dosadašnji rekord staza 5-8, koji je od 2010. držao Matko Bulka, te ga postavio na 648 čunjeva, da bi u predzadnjoj satnici Branko Manev popravio taj rekord koji sada iznosi 651 čunj.

   REZULTATI     VIDEO     ZAPISNICI:  Alen Kujundžić     Branko Manev

   U 1.B HKL sjever, radi kvara kuglane Grmoščica, koji se dogodio u subotu, Slavonac svoju gostujuću utakmicu protiv Ponikvi igra u četvrtak od 18:00 sati. U subotu je redovno kolo u kojem Slavonac dočekuje ekipu Novske. 

    U 2. HKL istok, Nova Gradiška gostuje kod ekipe Silosa, dok trećeplasirana Zanatlija dočekuje drugoplasiranu ekipu Željezničara Osijek.

   U 2. HKL sjever za žene, za vikend je igran derbi lige između Đakova i Obrtnika NG, u kojem je bolja bila ekipa Đakova i trenutno se nalazi na prvom mjestu, ali do kraja prvenstva o prvaku bi mogao odlučivati omjer osvojenih poena. U ovom kolu Obrtnik NG dočekuje drugu ekipu Podravke, dok Obrtnik SB gostuje u Sisku kod ekipe Jedinstva.

   U 3. HKL istok zona Požega, odigrana su sva kola, te je novi prvak Policijski kuglački klub Halo 192, drugo mjesto osvojio je KK Obrtnik-BAM, dok je treće mjesto, nakon nedjeljnog poraza kod ekipe PPK Kutjevo, pripalo KK Brod. KK Lokomotiva 1967 je osvojila četvrto mjesto, dok je KK Regoč završio na sedmom mjestu.

   U 4. HKL istok zona Požega, Zanalija II je i matematički osigurala prvo mjesto, a u predzadnjem kolu gostuju kod ekipe Zlatni Lug.

   VIKEND       APLIKACIJA HKS-a       3. HKLI zona Požega

VIDEO: Ponikve-Slavonac   Slavonac-Novska   Zanatlija-Željezničar OS   Exit-NG   Đakovo   Požega   Sisak


0 Komentara  


Molimo prijavite se prije komentiranja
Nemate profil? Registrirajte se ovdje

Korisnik:

Lozinka:

Zapamti me:Powered by N-13 News