kuglački vikend

Objavljano 05/02/24 01:01PM od bkrajacic | 276

Kuglački vikend 09. - 11. veljače 2024.

   Zanatlijini juniori su na ekipnom prvenstvu Republike Hrvatske završili na 5. mjestu. U KUP-u regije Istok uvjerljiva pobjeda Zanatlije protiv prvoligaša Zrinski Pivovare, te plasman u 2. kolo gdje ih čeka Željezničar Belišće. U 2. HKL istok Zanatlija je također uvjerljivo pobjedila i Slavonski Banovac, Nova Gradiška je izgubila u Belišću, Halo 192 je pobjedom u Virovitici ostao u borbi za ostanak u ligi, dok je Slavonac djelomično uspio pomoći Zanatliji, odigravši neodlučeno sa vodećom ekipom prvenstva Željezničarom iz Osijeka. U 2. HKL sjever za žene, Obrtnik NG je ostvario još jednu pobjedu u gostima, dok je Obrtnik SB uvjerljiov poražen u Đakovu. U 3. HKL istok zona Požega, vodeća Lokomotiva je izgubila u gostima kod drugoplasirane Croatie, Obrtnik-BAM je poražen kod Sloge, Regoč je pobjedio INU, Brod Požegu, a druga ekipa Zanatlije, preokretom u zadnjem bloku pobjedila je PPK Kutjevo.

   U 2. HKL istok, Halo 192 dočekuje ekipu Našica, u Novoj Gradiški se igra županijski derbi, gdje domaćini dočekuju ekipu Slavonca, dok se u Osijeku igra derbi lige, vodeći Željezničar dočekuje drugoplasiranu Zanatliju.

   U 2. HKL sjever za žene, vodeći Obrtnik NG dočekuje ekipu Jedinstva iz Siska, dok Obrtnik SB dočekuje ekipu Koprivnice.  

   U 3. HKL istok zona Požega, Brod gostuje kod ekipe INA-Požega, Obrtnik-BAM dočekuje poslijednjeplasiranu ekipu PPK Kutjevo, Zanatlija II dočekuje drugoplasiranu ekipu Croatia Mihaljevci, dok u gradskom derbiju Lokomotiva dočekuje Regoč.

   U poslijednjem kolu osnovnog dijela 4. HKL istok zona Požega, Slavonija dočekuje ekipu HVIDR-a iz Požege. Natjecanje u play-offu nastavljaju četiri prvoplasirane ekipe iz 1. dijela, Hrast iz Požege, Lipik iz Lipika, Slavonija iz Nove Gradiške i HVIDR-a iz Požege, s tim da prenose sve do sada osvojene bodove.

VIKEND   APLIKAICIJA HKS-a

Rezultati UŽIVO: Slavonija-HVIDR-a   INA-Brod   Zanatlija II-Croatia   Obrtnik SB-Koprivnica   Obrtnik NG-Jedinstvo   Željezničar-Zanatlija   Nova Gradiška-Slavonac   Halo 192-Našice   Lokomotiva-Regoč   Obrtnik-BAM-Kutjevo

VIDEO: Zanatlija II-Croatia   Obrtnik SB-Koprivnica   Halo 192-Našice   Lokomotiva-Regoč   Exit-NG   Požega   Željezničar Os


0 Komentara  


Molimo prijavite se prije komentiranja
Nemate profil? Registrirajte se ovdje

Korisnik:

Lozinka:

Zapamti me:Powered by N-13 News