Brezno 2024.

Objavljano 09/05/24 10:56AM od bkrajacic | 143

   Od 16. svibnja do 01. lipnja, u Slovačkom gradu Brezno, u dvorani u kojoj se inače odigravaju utakmice hokeja na ledu, održava se Europsko i Svjetsko prvenstvo u kuglanju.

ImageImageImage

   Od 16. do 21. svibnja, održava se I. Europsko prvenstvo U14 i I. Europsko prvenstvo U18. Od 21. do 26. svibnja, održava se XXII. Svjetsko prvenstvo U23, a od 26. svibnja do 01. lipnja održava se IX. Svjetsko pojedinačno prvenstvo za žene i muškarce.

Stranica domaćina.    Raspored natjecanja

   Na I. Europskom prvenstvu U14, igraju se discipline pojedinačno, parovi i mix tandemi. Rezultati iz pojedinačnog i nastupa u paru, zbrajaju se još i za kombinaciju.

Stranica I. Eurospog prvenstva U14.

   Na I. Europskom prvenstvu U18, igraju se discipline ekipno, pojedinačno, sprint, tandem i mix tandem. Rezultat iz ekipnog i pojedinačno nastupa, zbrajaju se još za kombinaciju.

Stranica I. Europskog prvenstva U18.

   Na XXII. Svjetskom prvenstvu U23, igraju se discipline ekipno, pojedinačno, sprint, tandem i mix tandem. Rezultat iz ekipnog i pojedinačno nastupa, zbrajaju se još za kombinaciju.

Stranica XXII. Svjetskog prvenstva U23.

   Na IX. Svjetskom pojedinačnom prvenstvu za žene i muškarce, igraju se discipline pojedinačno, sprint i mix tandem. Najbolji rezultat iz pojedinačnog i nastupa u sprintu, zbrajaju se još za kombinaciju.

Stranica IX. Svjetskog pojedinačnog prvenstva.


0 Komentara  


Molimo prijavite se prije komentiranja
Nemate profil? Registrirajte se ovdje

Korisnik:

Lozinka:

Zapamti me:Powered by N-13 News