Najava kuglačkog vikenda 9. - 10. 2. 2013.

Objavljano 08/02/13 10:37AM od kgrcevic | 1026

Kuglači Zanatlije trebali su igrati u subotu sa Konikomom, ali su gosti odgodili utakmicu jer njihov dvojac Mario Mušanić i Matko Bulka sudjeluju na pojedinačnom svjetskom kupu u Zalaegerszegu.

Na zahtjev kuglača Velebita, unaprijed će se odigrati utakmica 17. kola na Vijušu u nedjelju 10.2. od 10 sati sa gostima iz Otočca. Gosti su vrlo dobra ekipa koja se nalazi na četvrtom mjestu sa samo tri poraza i svakako će biti opasan protivnik za brodskog prvoligaša.

Kuglačice Obrtnika NG igraju u subotu 9.2. u Pakracu od 14 sati sa Koprivnicom protiv koje očekuju nove bodove kako bi zadržale vodeću poziciju.

Brodske Obrtnice idu na teško gostovanje kod drugoplasiranog Varaždina kod kojeg će nastojati odigrati što bolje. Utakmica je na rasporedu u subotu od 15 sati.

Obrtnik NG i Lokomotiva igraju županijski derbi u Novoj Gradišci u subotu od 17 sati.

Obrtnici žele nastaviti dobar niz igara od kuće, a Lokosi će pokušati iznenaditi.

Slavonac je slobodan ovo kolo.

Ovu nedjelju se na Vijušu igra treći turnir 4. lige Zone Osijek. Ekipa Broda je domaćin na stazama 5 do 8. Od 10 sati igraju Brod, Zanatlija II i Konikom II. INA je odustala od daljnjeg natjecanja.
U Županijskoj ligi igra se 15. kolo u kojem ćemo vidjeti par vrlo zanimljivih ogleda. Zbog odigravanja turnira 4. lige utakmica Zanatlija II - Lokomotiva je odgođena. Buxa i Brod svoj će susret odigrati u subotu u 15 sati na Domu Hž-a. ŠUG NG - ŠK K-IK igraju u nedjelju od 13 sati na Vijušu na stazama 1 do 4. Mladost Sibinj - Rešetari igraju u nedjelju u 17 sati na Vijušu. Utakmica između Kolonije i Terminala odgođena je za utorak u 18 sati na Domu Hž-a. Također ovaj vikend će se odigrati zaostala utakmica iz 14. kola između VUSB-a i Regoča.

 

Krešimir Grčević


0 Komentara  

DokumentVeličinaDatum#SkidanjaAutor
kuglački_vikend_9.-10.2.2013.pdf 473.2 KB 12-02-13 371 kgrcevic

Molimo prijavite se prije komentiranja
Nemate profil? Registrirajte se ovdje

Korisnik:

Lozinka:

Zapamti me:Powered by N-13 News